• Voorspellingen checken

  Mensen vragen ons vaak: “Komen jullie trendvoorspellingen ook uit?” Het is natuurlijk heel belangrijk om dat goed in de gaten te houden. Tijdens beursbezoeken kijken we dan ook altijd op verschillende manieren. Aan de ene kant, naar nieuwe kleuren, materialen, vormen en dessins die ons opvallen en inspireren voor de toekomst. Maar we kijken ook, of we kleurstellingen en vormen terugzien komen, die wij in ons Co-okBook hebben voorspeld voor dat seizoen. 
  In de winter van 2011 | 12 brachten wij ons Co-okBook voor Winter 2013 |14 uit. Afgelopen week zagen we in Milaan veel producten, die aansloten op een van de thema's uit dit trendboek: Bløckish. 
  In deze sfeer worden veel aaibare, zachte materialen toegepast in lichte, bleke huid- en zandtinten. Blond hout versterkt het Noord-Europese karakter van deze woonsfeer. Vormen zijn doordacht, maar eenvoudig en hebben weinig tot geen versiering of decoratie. Er wordt veel met kleurvlakken gespeeld, waarbij vergrijsde gele en aqua accenten en een verrassend felrood de vormen versterken en onderstrepen. 

  Hieronder volgen een aantal producten, die wij afgelopen week in Milaan fotografeerden. 
  0 reacties → Voorspellingen checken

  Een reactie posten