• Milaan: via Tortona

  Wat lopen we hier toch heerlijk rond. Allebei de camera in de hand, en allebei de iPhone in de aanslag om beelden vast te leggen voor het Co-okBook en voor ons blog.

  Via Tortona is onze eerste stop, we hebben immers maar een halve dag vandaag. En hoewel het in eerste instantie een beetje tegenvalt - er zitten veel automerken en andere grote bedrijven hier, Via Tortona is commercieel geworden- worden we uiteindelijk toch blij. New Duivendrecht en consorten hebben mooie producten, en we komen ook heel geïnspireerd uit de hal waar allerlei boekbinders en grafische ontwerpers hun vaak handgemaakte producten aanbieden.

  Een van de grote uitdagingen is altijd, om foto's te maken waar geen voeten, armen of hele mensen op staan. Maar soms kunnen we het ook niet laten. Ziet iemand er zo bijzonder uit, dat MOET op de foto!

  Het is gezellig hier. Dj's staan muziek te draaien, er wordt op zijn Italiaans wijn en eten uitgedeeld. Milaan is elk jaar weer een feestje. Om tien uur s'avonds houden we het fotograferen voor gezien. Onze voeten zijn moe, onze ogen ook. Morgen gaan we naar de beurs. Maar nu eerst even wat eten!

  Hieronder een impressie van onze eerste dag in Milaan.  0 reacties → Milaan: via Tortona

  Een reactie posten