• Co-okBook - The making of


  Een van de leukste banen ter wereld hebben wij, vinden we. De periodes van reizen, shoppen, boeken, kranten en tijdschriften lezen en veel beurzen bezoeken wisselen we af met periodes waarin we heel hard aan een nieuw trendboek werken, trendpresentaties geven of producten voor klanten ontwerpen.


  Het maken van een nieuw trendboek begint bij ons met verzamelen. Eigenlijk doen we dat elke dag, dat houdt nooit op. We verzamelen en bewaren beelden, ideeën, kleuren, en allerlei andere informatie. Voor een nieuw seizoen, sluiten we onszelf een paar dagen op in een “hutje op de hei”. Daar praten we vooral heel veel, over wat we gezien hebben, wat ons is opgevallen op beurzen, wat ons bijgebleven is van shopping trips etc. Het hutje hei is bij ons echt het startpunt van een nieuw Co-okBook.


  Daarna volgt een periode waarin we kleurkaarten maken, ons enorme archief met zelfgemaakte foto's doorspitten, teksten schrijven, de map en de thema's vormgeven, materialen en structuren maken, en dessins ontwerpen die in de thema's passen.

  Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe al deze onderdelen uiteindelijk als een puzzel in elkaar passen. Dit gebeurt tijdens de plakdagen, waar we -gelukkig geholpen door een trouwe club mensen- alle drukwerk voorzien van de materialen en handgeschilderde kleurstalen.  Heel afwisselend werk dus! Op dit moment zit de periode van een nieuw trendboek maken er weer even op, want het nieuwste Co-okBook voor Winter en Kerst 2014 |15 is af! Ben je nieuwsgierig? Het is inmiddels te bewonderen op de verschillende vakbeurzen en bij onze agenten. Zo ligt het onder andere dit weekend bij Trendagentur Offermann op de Christmasworld.

  Meer zien uit eerdere versies van het Co-okBook? Kijk op ons pinboard op pinterest: Co-okBook

  1 reacties → Co-okBook - The making of

  1. Wauw! prachtige foto's, structuren en kleuren.

  Een reactie posten