• Een nieuw jaar, een nieuw Co-okBook.


  De periode tot aan het kerstdiner en de dagen na de oliebollen en gillende keukenmeiden heb wij opnieuw heel hard gewerkt om het Co-okBook voor winter | kerst 2015 | 2016 af te krijgen. Het heeft altijd nogal wat voeten in de aarde om de ruim 120 pagina's vorm te geven, ongeveer 60 kleurstalen met de hand te schilderen, minstens 80 verschillende handgemaakte structuren te maken en in te plakken, 24 dessin te ontwerpen en teksten te schrijven over de laatste maatschappelijke ontwikkelingen die interessant voor onze klant kunnen zijn. We zijn er zo'n drie maanden zoet mee.


  En het is weer gelukt! Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Alle informatie is deze keer samengebonden in een mooie witte map en de eerste exemplaren zijn alweer verstuurd naar onze vaste klanten die gelukkig steeds weer opnieuw van onze trendinformatie gebruik willen maken.


  Morgen vertrekken we met een auto vol boeken naar Frankfurt naar de Heimtextil om af te leveren bij onze agent Trendagentur Offermann. Mocht je geïnteresseerd zijn of graag een Co-okBook inzien en ben je toevallig op de beurs, bezoek dan even hun stand (Galeria 1 P 01). Daar liggen ze ter inzage.

  Daarnaast geven we morgen om 16.45 - 17.30 uur een presentatie over interieurtrends voor voorjaar | zomer 2015.


  Voor ons zit de ergste drukte er even op. Wij kunnen nu weer beginnen met onszelf te voeden met nieuwe inspiratie voor ons volgende boek, dat in juli klaar zal zijn. We bezoeken de komende periode weer verschillende beurzen waar we volop foto's zullen maken van nieuwe ontwerpen, interessante technieken en inspirerende dessins. Een selectie daarvan zullen we ook hier op ons blog graag weer met jullie delen.


  2014! Wij hebben er zin in en wensen jullie een heel gelukkig, gezond en inspirerend nieuw jaar toe!

  Joke en Titia


  1 reacties → Een nieuw jaar, een nieuw Co-okBook.

  1. Het ziet er weer prachtig uit, wauw! Happy COOK year!

  Een reactie posten