• Licht en schaduw  "De shutters voor de ramen laten felle banen zonlicht door. Ik word wakker met een regelmatig patroon van lichte en donkere strepen op mijn gezicht. De lichte strepen voelen al warm, de donkere zijn nog wat koeler. Voor mij is dit een ultiem zomergevoel. De wisselwerking tussen schaduw en licht. Kleuren, die iets grijzigs lijken te krijgen, als je verblind door fel zonlicht een huis in loopt. Motieven ontstaan door het kruisen van lijnen, vlakken of stiksels." Deze tekst komt uit ons Trendboek voor zomer 2015. 
  Afgelopen week waren wij op de IMM Cologne. Daar zagen wij al allerlei producten en stoffen, die ons gevoel voor spelen met licht en donker, met zon en schaduw, bevestigden. Het levert hele spannende producten op. Lampen, gordijnen en kasten, die door inkepingen en shutter-effecten nieuwsgierig maken, en sfeer scheppen.


  Maar ook objecten zoals vazen en stoelen, die weliswaar minder functioneel zijn, en meer een kunstobject vormen in de ruimte. Mysterieus en boeiend.

  Benieuwd naar meer thema's uit het Co-okBook voor SS 2015, of zelfs al naar ons trendboek voor Winter 2015|16? Mail ons, we komen graag langs om u kennis te laten maken met dit inspirerende trendboek. Het Co-okBook is ook verkrijgbaar op de Christmasworld of de Ambiente, bij Trendagentur Offermann.

  0 reacties → Licht en schaduw

  Een reactie posten