• Blurred lines - Heimtex 2014


  Mensen vragen ons vaak, of we ook kunnen checken en het liefst ook bewijzen, of de trends, die wij voorspellen, uitkomen. En het antwoord is ja, natuurlijk doen we dat! Dat is zelfs één van de redenen, waarom wij gedurende het jaar zoveel vakbeurzen bezoeken.
  Gisteren bezochten we bijvoorbeeld de Heimtex, in Frankfurt. We zagen daar erg veel speelse dessins, met aquarel en spattechnieken, met kleurverlopen en weefsels met garens die van kleur veranderen.


  Soms gaat het om strepen, die uit verschillende dessins lijken te zijn opgebouwd.

  Vaak gaat het om bloemen, die op een waterige manier zijn geschilderd. Op de Heimtex waren hier prachtige voorbeelden van te zien, voor gordijnen en transparante stoffen, maar ook voor behang en dergelijke. Voor ons was dat de bevestiging, dat de blurred trend, die wij reeds voorspelden in onze trendboeken voor zomer 2013 en 2014, groot is opgepakt.

  Vind je het leuk om te zien hoe dat er in ons trendboek uitzag? Kijk maar even naar onze trendthema's Lemonade en Bluequet, beide uit het Co-okBook voor Voorjaar en Zomer 2013.

  Wil je meer thema's uit het Co-okBook zien? Kijk dan eens hier of neem een kijkje bij onze agent op de Heimtex (Galeria 1, Booth 1), of straks op de Christmasworld of de Ambiente!

  Titia en Joke

  0 reacties → Blurred lines - Heimtex 2014

  Een reactie posten