• Vijftig tinten pastel


  Hoewel de wind nog om het huis raast en sommigen nog op wintersport gaan, denken we voorzichtig alvast een beetje aan het begin van de lente. Ik kan die sneeuwklokjes altijd wel uit de grond kijken, zo dol ben ik op het voorjaar en het moment dat je buiten die heerlijke lentelucht ruikt, vol beloften.


  Als je de zomermode ziet, dan moet je daar ook wel zin in krijgen! Zoveel kleur, zoveel pasteltinten, die het liefst met andere pastels of ton-sur-ton gemixt worden. Zo zie je zachtrose, gecombineerd met een fellere tint en soms zelfs met een neon accentje. Of bijvoorbeeld heel zacht groen, als het eerste blaadje dat aan de bomen komt in het vroege voorjaar.

  In het interieur zie je op dit moment ook veel pastels. Vaak worden ze dan gecombineerd met een grijze of een naturelle basis, en vormen de pasteltinten een heerlijk fris, onschuldig of dromerig accent. In de vorm van kussens op de bank of een gekleurde glazen vaas op de tafel, zijn de pastels een soort voorspel van de lente. De komende week zullen we meer voorproefjes voor het voorjaar geven. Want die lente, die komt er echt aan!

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: pastel

  0 reacties → Vijftig tinten pastel

  Een reactie posten