• Love

  Vandaag leek ons een mooie dag om een aantal blogs te noemen die wij graag volgen. Waar we blij van worden, geïnspireerd, enthousiast, en vaak ook heel hebberig. Waardoor we zin krijgen om te reizen, te koken, te schrijven, ons huis anders in te richten of om een creatief project op te starten. Kortom, blogs waar wij van houden.

  Het probleem is alleen, welke noem je wel en welke niet? We vonden het onmogelijk om te kiezen. Vandaar dat we hieronder (in willekeurige volgorde) een hele waslijst noemen. Met een korte beschrijving, en verder is het aan jou om zelf een kijkje te nemen. We horen graag wat je van deze blogs vindt! En, misschien nog wel liever, of je favoriete blogs hebt waarvan je vindt dat wij ze niet mogen missen. En vind je ons Click[s] blog leuk? Spread the love...

  dozidesign: Een heerlijke mix van grafisch design, eten en een mooi gefotografeerd kijkje in het leven van Wendy, moeder van twee kids in Californië.

  langiusdesign: Nelleke, die interieurs en tuinen ontwerpt en daarnaast ook graag kookt, bakt en kringloopwinkels bezoekt, blijft zowel op haar blog als in haar webwinkel heel trouw bij haar eigen, pure stijl. 

  femkeblogt: Een Nederlands meisje dat in Londen woont en leeft en op een leuke, heel humoristische stijl haar leven beschrijft.

  color-collective: Een geweldig inspirerend blog, waar elke keer een aantal kleuren bij een foto geplaatst worden, waardoor dit blog een aaneenschakeling van mooie kleurkaarten is!

  followstudio: Mooi papier, eten, wonen, en dat allemaal heel fraai, bijna poëtisch gefotografeerd.

  eatdrinkchic: Heel veel frisse, grafische inspiratie.

  metmelkensuiker : Een mooi blog, waarin veel wooninspiratie aan bod komt, en dat vooral ook bijzonder is door de persoonlijke toon. 

  riazzoli: Hoewel dit een Zweeds blog is, volgen we dit alleen al vanwege de mooie, frisse interieurs.

  trendenser: Nog een Zweeds blog, met veel trend en design informatie, en prachtige foto's.

  aprilandmay: Mooie, subtiele foto's, veel interieurinspiratie en een mooie webshop waar je alles wel zou willen kopen...

  scandinavianretreat: Blog over de verbouwing van een zomerhuis aan de kust van Noorwegen.

  lushlee: Om hebberig van te worden, zoveel mooie kleding en (woon)accessoires komen hier voorbij.

  canelleetvanille: Blog van een foodstylist, die hier een soort dagboek bijhoudt van haar reizen, en recepten. Logisch dat de foto's geweldig zijn!

  0 reacties → Love

  Een reactie posten