• Stationery in Londen

  Stationery lijkt in Engeland veel groter te zijn dan in Nederland. Voor ons is het er dus een walhalla. Zoveel mooie boekjes, papier, pennen, noem maar op... Hier enkele favorieten!
  KK outlet
  Op 42 Hoxton Square zit het kantoor van communicatiebureau KesselsKramer. Het leuke is, dat het op de benedenverdieping tevens gallery en boekwinkel is. Loop hier binnen voor bijzondere producten met een prachtige, grafische vormgeving.

  Material
  In deze gallery | bookshop in Shoreditch vielen we vooral voor de zeefdruk-afbeeldingen. Een leuke winkel waar bijzonder werk van kunstenaars, stationery en boeken worden verkocht, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 1-3 Rivington street

  Liberty
  De stationery afdeling in dit fantastische warenhuis is heel uitgebreid. We kochten er onder andere dit leuke schrift, dat twee voorkanten heeft. Eentje voor je problemen, en eentje voor de oplossingen! Op de hoek van Regent street | Great Marlborough Street

  Paperchase
  Helaas zijn we hier zelf niet aan toegekomen, maar Paperchase mag bijna niet in een stationeryblog over londen ontbreken. Gelukkig zijn er inmiddels ook een aantal winkels in Nederland geopend.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: stationery


  0 reacties → Stationery in Londen

  Een reactie posten