• Citytrip Londen

  Helaas verlaten we steden altijd met het gevoel dat we tijd te kort hadden. Maar ja, wat kun je nog meer doen in drie dagen? We bezochten enkele van de grote warenhuizen, die met ons Co-okBook werken en hadden natuurlijk een afspraak met onze agente in Londen. De rest van de tijd hebben we door de stad gelopen en gereden, om zoveel mogelijk te zien. We stootten ons hoofd in de taxi, en kochten alvast one day travelcards voor de hele trip die de volgende dag niet meer bleken te werken (tip).

  Wel raakten we aangestoken door de kerstsfeer, want daar kunnen ze wat van. Er is geen Sint dus Santa heeft vrij spel. Na een dag onwennig naar Jingle Bells en Rudolph te hebben geluisterd, pakt de kerstsfeer je toch...

  In Engeland is ook altijd veel aandacht voor stationery. En aangezien wij daar zelf ook altijd blij van worden, zullen we daar een apart blog aan wijden.De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het lijkt de Londenaren gewoon in hun genen te zitten. Als je even op een kaart tuurt, wordt je gelijk hulp aangeboden. Deuren worden opengehouden, vrouwen met Buggies worden geholpen bij de metrotrappen. Bediening in restaurants is welgemeend vriendelijk. Ook daarom genieten we van Londen!
  Lopend door de stad zijn we continue aan het 'scannen'. Natuurlijk vielen onze ogen op de overvloedige kerst etalages van de grote warenhuizen. Daarnaast vielen ze ook op bijzondere muren, op blote mannenbenen in shorts ondanks de kou. Helaas vielen ze niet op het perfecte jurkje voor een sparkling feest.

  We zagen nog veel meer: zo bezochten we één van onze favoriete winkels, Anthropology, en liepen door Shoreditch, een hippe wijk in Londen. Meer hierover in de volgende blogs.

  0 reacties → Citytrip Londen

  Een reactie posten