• Cityguides

  Trendonderzoek, daar hoort natuurlijk ook shoppen bij. Regelmatig stappen wij in auto of vliegtuig om in een andere stad te gaan kijken wat er gaande is. Van alle steden die we frequent bezoeken, zoals Parijs, Londen, Milaan en natuurlijk ook Amsterdam, houden we de leukste adressen bij in onze Moleskine city notebooks. Dit zijn prachtige, zwartleren boekjes waar alleen de basis informatie in staat over de bewuste stad.
  Voor ons zijn deze boekjes ideaal omdat er duidelijke kaarten in zitten waar de kleinste straatjes op staan. Bovendien hebben ze allerlei tabbladen waarachter we onze favoriete woon- of modewinkels, restaurants en hotels kunnen noteren. We hebben een heel eigen systeem bedacht, waarmee we de bewuste adressen snel op de kaart terug kunnen vinden. Elke trip naar dezelfde stad, wordt het boekje voller met tips, visitekaartjes, etc.

  Het leukst vinden we het, als we ergens op een terrasje met iemand in gesprek raken en zo weer een leuk restaurantje of winkeltje ontdekken waar we anders geheid voorbij zouden zijn gelopen. Deze informatie willen we graag met iedereen delen. In het Co-okBook en op onze websites melden we elk seizoen een aantal van onze favoriete adresjes. En af en toe lenen we onze boekjes uit aan vrienden die op citytrip gaan. Zo was ons Milaan boekje afgelopen weekend nog echt in Milaan. Enige voorwaarde die we stellen is, dat leuke tips genoteerd moeten worden. Op die manier wordt het boekje steeds voller en rijker.

  Binnenkort gaan we weer een paar dagen naar Londen, om te shoppen voor de kerst. Als jullie nog leuke tips voor ons hebben, houden we ons van harte aanbevolen! Ons Moleskine boekje van Londen ligt al klaar.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: cityguides

  0 reacties → Cityguides

  Een reactie posten