• Woonsfeer 2013|14: Camelicious!


  Steeds vaker laten mensen zich horen omdat ze het niet eens zijn met het huidige beleid. Soms gebeurt dat heel rustig, op andere momenten wordt er fel gestreden om gehoord te worden. Maar eigenlijk draait het altijd om een centraal punt: de strijd om gelijkwaardigheid. Tussen rijk en arm, man en vrouw, verschillende volkeren... Het gaat over gelijke rechten en een waardige behandeling. Waar ook ter wereld.

  In deze woonsfeer uit ons trendboek voor Winter 2013|14 zijn alle materialen aan elkaar gelijkwaardig. Of het nu om luxe wol, leer of tweed gaat, of over eenvoudige katoenen stoffen, papier en karton. De materialen worden zonder onderscheid behandeld. Dit wordt versterkt door het monotone kleurbeeld; een verzameling van camel-, zand- en bruintinten tegen een blanco achtergrond. Dit stijlvolle geheel wordt verrijkt met een kleurkick in geel of roze. Hierdoor wordt dit thema verrassend fris en eigentijds; Camelicious!

  De warme camel- en zandtinten lenen zich natuurlijk heel goed voor een woonkamer. Spannend wordt het, door het toevoegen van een kleuraccent geel, roze of fluorroze. De dessins die worden toegepast, zijn grafisch, krachtig en hebben af en toe een knipoog naar vroeger.

  Ook ongebleekt papier, karton of craftpapier in vele camel en natureltinten krijgen een moderne touch door er felle accenten aan toe te voegen. Een spannend thema voor verpakkingen en cadeaupapier, vooral in combinatie met stempels en maskingtape.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: Camelicious

  Of kijk voor andere thema's uit ons tweejaarlijks verschijnende trendboek voor interieur-accessoires op: Co-okBook

  0 reacties → Woonsfeer 2013|14: Camelicious!

  Een reactie posten