• Funt@stic! Op de maison et objet

  Het was druk op de maison et objet afgelopen vrijdag. Ondanks dat het de vakdag was, en het dan over het algemeen rustiger is, vulden de paden zich al snel met allerlei nationaliteiten.
  Het leek wel of iedereen er weer zin in had. Een van de thema's op het trendforum, dat verplaatst is naar hal 7, heette dan ook funt@stic. Humor, vergroten en het uit het verband trekken van dingen zijn onmisbaar in deze tijd. Ik werd er wel vrolijk van.

  Zo zag ik een besnorde smiley, een ansichtkaart met haar, en meer van dergelijke 'absurd' vormgegeven dingen. Leuk was ook de nail-o-matic waar je vrolijke kleuren nagellak uit de muur kon trekken.
  Dat meer mensen zich graag omringen met vrolijk makende producten, bleek ook uit de aanwezigheid van de nieuwe woonlijn van Desigual. Deze is in januari op de Heimtex gelanceerd maar was nu voor het eerst in Parijs te bewonderen.


  Hebberig werd ik zelf vooral van de lampen die bij het illumination forum hingen: eenvoudige fittingen waarbij de vorm van een peertje gemaakt werd door zeepbellen die eruit kwamen. De lichteffecten die dit opleverde waren zo mooi...

  Indrukken genoeg dus. Nog veel meer inspiratie vind je straks weer terug in het Co-okBook!


  Joke Scholtalbers

  0 reacties → Funt@stic! Op de maison et objet

  Een reactie posten