• November 2013: Woonsfeer 2013|14: Bootcamp  In deze moeilijke tijden hebben veel mensen behoefte aan DOEN. Niet bij de pakken neer zitten, maar ACTIE ondernemen. Men onderneemt actie door in het klein projecten op te zetten of zijn eigen leefomgeving te verbeteren. Welke manier je ook aanspreekt, het DOEN vraagt om stoere, stevige werkmanskleding en outfits. Het bezig zijn tovert een gezonde blos op de wangen...


  Hierbij past een woonsfeer, waar canvas, katoen, leer en stevige stiksels de toon zetten. Felgekleurde randen geven een frisse kleurkick in deze sfeer met vergrijsde groenen. De vormgeving is eerlijk, robuust en stoer. Producten en materialen zijn stevig en zonder onnodige poespas. Semitransparant glas, patchwork in grote vlakken en warme materialen zoals wol en vilt passen in deze sfeer. Hier en daar wordt deze eenvoudige stijl opgevrolijkt met een eenvoudige ingeweven streep, een gestempeld bladmotief of een vervaagd bloemdessin. Voor sommige dessins wordt zelfs inspiratie gevonden in camouflageprints.


  Materialen zoals canvas, vilt en keperband worden op een stoere manier toegepast voor stoelen, kussens, en andere woonaccessoires.

  Ook onbehandeld, gebeitst, gerecycled of zelfs beschilderd hout past heel goed in deze sfeer.

  Meer inspiratie vind je op ons pinboard op pinterest: Bootcamp 

  Kijk voor andere thema's uit ons tweejaarlijks verschijnende trendboek voor interieur-accessoires op: Co-okBook

  0 reacties → November 2013: Woonsfeer 2013|14: Bootcamp

  Een reactie posten