• Muren en structuren


  Met ons trendboek richten we ons voornamelijk op de trends voor interieur accessoires. Daarmee maak je immers een interieur vrij snel weer helemaal up-to-date. Maar zeker net zo belangrijk, vinden we het om te laten zien tegen welke achtergrond deze accessoires een plek zullen gaan krijgen. Het maakt heel veel verschil of dit een compleet witte ruimte, een ruige bakstenen muur, of een houten wand is.


  In onze kleurkaarten besteden we daarom ook altijd aandacht aan de basistinten, die in de ruimte zelf gebruikt worden. Of waar je de basisproducten in kunt uitvoeren, zodat ze wel mooi bij de trendproducten uit je collectie passen.

  Soms kun je dit ook omdraaien. Door basisproducten voor een bijzondere achtergrond te plaatsen, ogen deze nieuw en fris. In Londen fotografeerden we veel bijzondere muren. Bont beschilderd, bespoten met graffiti, of beplakt met duizenden plaatjes of foto's. Op dit moment kiezen veel producenten voor veilige, niet al te uitgesproken producten. Door ze dan te presenteren tegen een bijzondere achtergrond, ontstaat er toch een nieuw en fris geheel.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: structuren

  0 reacties → Muren en structuren

  Een reactie posten