• Woonsfeer 2013: Camelicious

  Prachtige camel, papier, karton, wol en tweed-tinten spelen de hoofdrol in onze Camelicious kerst trend voor Winter 2013. (Bij ons lopen de seizoenen door elkaar; kerst 2012 moet nog beginnen, ons trendboek voor 2013 is alweer bijna een jaar oud, en we zijn op dit moment erg druk met het Co-okBook voor winter en kerst 2014|15) Op Pinterest zie je al beelden langskomen die wijzen in deze richting: veel toon-in-toon materialen worden opgefrist met een heftig accent in roze, neonroze of geel.


  In deze sfeer worden materialen gebruikt, zonder te kijken of ze heel duur zijn of niet. Het maakt niet uit of het om luxe wol, leer of tweed gaat, of over eenvoudige katoenen stoffen, papier en karton. Producten hebben absoluut klasse, juist door het weglaten van overbodige decoratie of vormgeving. Het monotone kleurbeeld; een mix van camel, zand en bruintinten, versterkt dit. Op deze manier wordt een stijlvol, bijna klassiek beeld gecreëerd, met een kleurkick in geel, roze of neon. Daardoor wordt dit thema verrassend fris en eigentijds; Camelicious!


  Hier kun je veel uni materialen toepassen. Kies daarbij voor dessins die grafisch en krachtig zijn, met af en toe een knipoog naar retro.

  Ongebleekt papier, karton of craft-papier in vele camel en natureltinten, krijgen een moderne touch door er felle accenten aan toe te voegen. Een spannend thema voor verpakkingen en cadeaupapier, vooral in combinatie met stempels en maskingtape.  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: Camelicious

  0 reacties → Woonsfeer 2013: Camelicious

  Een reactie posten