• Proost!


  Het zit er weer op! De afgelopen week hebben we de laatste hand gelegd aan ons nieuwe trendboek, voor Voorjaar en zomer 2015. Terwijl de zon van 2013 eindelijk eens ging schijnen, hebben wij met een aantal trouwe helpers alle kleurstalen en materialen in de boeken geplakt. Het is altijd weer bijzonder om te zien dat al die dingen, waar we maanden aan gewerkt hebben, bij elkaar komen en elkaar versterken. De vormgeving, teksten, kleurstalen, foto's, dessins en materialen die binnenkort weer inspiratie zullen zijn voor nieuwe collecties…
  Gelukkig konden we wel af en toe even van het mooie weer genieten, want de koffie en de lunchpauze waren natuurlijk op het terras.  Wie geïnteresseerd is in het Co-okBook, kan het straks bewonderen bij onze agent op de Tendence. Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen, we komen het nieuwe Co-okBook graag een keer laten zien.


  Nu nemen we eerst even een paar weken welverdiende rust. Half augustus zijn we dan weer terug met nieuwe blogs. Geniet van de zomer. Proost!

  2 reacties → Proost!

  1. Fijn dat het weer helemaal af is en goed voelt. Geniet van jullie welverdiende vakantie! #prachtigeblogpost!

  2. dank je wel Carla! jij ook... x

  Een reactie posten