• Woonsfeer 2013: Lemonade

  Zomer... buiten spelen, bloemen plukken, ijsjes eten en vooral veel, heel veel limonade drinken. Op de tuintafel ligt een mooi, wit tafelkleed. Verschillende glazen sapkannen zijn gevuld met rode, roze, oranje en gele limonade. Ze hebben zoete smaken als aardbei, meloen, citroen en mango. Het ziet er prachtig uit, totdat er ineens een bal over de schutting vliegt, en midden op de tafel valt. Kannen vallen om, en de gekleurde limonade vloeit uit over het tafelkleed.
  Grote ringen van limonade trekken in het witte doek en vormen een dessin van gekleurde vlekken. Na de eerste schrik bedenk je dat het eigenlijk best mooi is! Aangestoken door deze ontdekking ga je verder: je strooit bloemen over de vlekken, stempelt er vrolijk op los met half doorgesneden aardbeien en bessen. Een vrij en vrolijk spel met bloemen en fruit. Vakantiegevoel!
  Terwijl wij druk-druk-druk zijn met het Co-okBook met interieurtrends voor Voorjaar en Zomer 2015, delen we hierbij graag een heerlijk zomers thema dat in ons trendboek voor de zomer van 2013 stond!
  Een heerlijke zomerse woonsfeer waarin de kleuren van bloemen en fruit zowel inspiratie zijn voor bloem-, aquarel- en vlekken-dessins, als voor prachtig gekleurd keramiek of glas.


  Bloemen en slingers, uitgevoerd in diverse materialen zoals plastic, papier of keramiek creëren een feestelijke sfeer voor een heerlijk, zomers buitenfeestje.

  Wil je meer thema's uit ons trendboek voor zomer 2013 zien? Kijk op ons pinboard op pinterest: Co-okBook

  0 reacties → Woonsfeer 2013: Lemonade

  Een reactie posten