• Woonsfeer 2013: Bright side

  Deze zomer is nog niet zo zonnig als we gehoopt hadden. Dat hadden we twee jaar geleden natuurlijk nog niet kunnen voorspellen. Maar deze woonsfeer uit ons trendboek voor zomer 2013, is wel heel toepasselijk:

  “Zelfs bij tegenslagen kun je proberen het positieve in deze ervaringen te ontdekken. De knuffel van een vriend, een regenboog, het zingen van een vogel in de vroege, nog mistige ochtend... Aandacht voor de mooie accentjes in een dag maken veel verschil. Een ode aan het optimisme. “
  Een kwinkslag, een gekleurd randje, streepje of stipje hebben heel veel effect. Ze kunnen een vrolijk accent aan brengen in een rustige ruimte, en een glimlach op je gezicht toveren. 

  Eenvoudige vormen en producten in wit, grijs of naturel worden opgefrist door verrassende kleuraccenten in randjes, kleurvlakken en stiksel in felle, bijna neon-achtige kleuren. 
  Ook in de keuken werken deze kleuren goed: theedoeken, serviesgoed en placemats krijgen een bijzondere uitstraling door een felle kleurkick. 

  Door hout geheel of gedeeltelijk een kleur te geven, krijgt het natuurlijke materiaal een eigentijds en vrolijk karakter. 
  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: bright side

  Of kijk voor andere thema's uit ons tweejaarlijks verschijnende trendboek voor interieur-accessoires op: Co-okBook

  0 reacties → Woonsfeer 2013: Bright side

  Een reactie posten