• Woonsfeer 2013: Bluequet

  “Wandelen door waterige gebieden, waar prachtige, ranke bloemen uit drassige gronden omhoogkomen. Fragiele libellen spreiden hun transparante vleugels terwijl ze uitrusten op een halm aan de waterkant. Een in de oever gestoken stok loopt weer uit, een spin weeft een kanten web in een windstil hoekje.

  Het water neemt de kleuren mee, ze verlopen langzaam van groen, blauw en indigo naar verstilde paars-tinten. Er loopt een vrouw langs de waterkant, hier en daar bukt ze en plukt ze een bloem, een tak, een rank. Langzaam vormt zich een waanzinnig mooi, fragiel en transparant bouquet. Een bluequet...”Deze dromerige tekst beschrijft een van de woonsferen uit het Co-okBook voor zomer 2013. Dit is een trendboek voor interieur-accessoires, dat wij twee keer per jaar uitgeven. Het boek is bedoeld als bron van inspiratie voor inkopers, productontwikkelaars en ontwerpers, en vormt de basis voor vele nieuwe interieur-collecties. Daarom verschijnt het Co-okBook twee jaar vooruit.

  Bluequet is dus een van de woonthema's uit het trendboek dat wij twee jaar geleden maakten, voor de komende zomer.
  Deze woonsfeer leent zich uitstekend voor fijn keramiek of porselein, en dunne, fragiele glasserviezen.
  Een waterig, bijna transparant gebruik van kleur geeft de natuurlijke motieven zoals bloemen en planten een dromerige, verstilde sfeer.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: bluequet

  Of kijk voor andere thema's uit ons tweejaarlijks verschijnende trendboek voor interieur-accessoires op: Co-okBook

  0 reacties → Woonsfeer 2013: Bluequet

  Een reactie posten