• Kerst 2012: together

  “Home is heaven for beginners."

  Deze prachtige quote van Charles Parkhurst sluit mooi aan bij een van onze thema's voor Kerst 2012: Together. Oude en nieuwe producten worden liefdevol met elkaar gecombineerd, waardoor een intieme, warme en relaxte sfeer ontstaat. Het naast elkaar plaatsen van producten die behoorlijk verschillend kunnen zijn, heeft wel iets weg van een gezellige familie, waarin iedereen welkom is en geaccepteerd wordt.

  In Denemarken is deze gezelligheid, die Hygge genoemd wordt, heel vanzelfsprekend. In een bijna landelijke sfeer van eenvoud staan doorleefde voorwerpen zij aan zij met glanzende producten. Het Deense merk Bloomingville is hier een mooi voorbeeld van.

  Sommige producten wordt een tweede leven gegund. Het resultaat is een warme, intieme sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Juist in deze tijd van het jaar richten we ons op datgene, wat echt belangrijk is: samen zijn. De kunst van het verzamelen en het combineren van gekregen, gevonden, gekochte en bewaarde accessoires, past dan ook als geen ander in de tijd rond kerst.

  De kleurkaart bestaat uit enkele naturellen, aangevuld met een verwassen oker, een oud-roze en enkele zachte paarstinten. Door de vergrijsdheid van de kleuren heeft dit palet een zachte en vriendelijke uitstraling. Kleine, grafische dessins, nostalgische behangmotiefjes en oude etiketten passen goed in deze nostalgische sfeer van verzamelen.

  Meer inspiratie naar aanleiding van dit blog vind je op ons pinboard op pinterest: together


  0 reacties → Kerst 2012: together

  Een reactie posten